Ce faci cand musafirii se anunta cu vreo 30 de minute inainte sa apara la usa? Pregatesti in cateva minute aceste mini pizza foarte bune si super simplu de facut, cu aluat de foetaj. Toppingurile sunt la alegere, in functie de ce se gaseste prin frigider: sunca, cascaval, ciuperci, masline. Sunt foarte bune si merg de minune langa o bere, la o intalnire intre prieteni sau la un meci.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pizza rapida:
1 foaie aluat congelat (400 g - jumatate de pachet)
| 100 g cascaval
| cateva rondele salam picant
| 2 - 3 linguri sos chilli
| 1 ardei
| cimbru
Mod de preparare pizza rapida:
Dupa ce s-a decongelat, taiem alulatul in potrivite pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu sosul chilli, dar nu si pe margini, fiindca altfel nu mai creste, asezam cate o felie sau cate o jumatate de felie de salam pe ficare bucata de aluat, presaram cu cascaval razuit si ardei taiat bucatele mici.
Dam la cuptorul incins la 200 de grade pana se rumenesc si cresc. Calorii au multe, cam 450 la 100 de grame, la fel si grasimi, din pacate, dar din cand in cand se accepta.
O reteta oferita de blogul furnicuti.blogspot.ro
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|