Timp de preparare: 25-30 minute, cu garnitura si salata cu tot.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu garnitura de orez:
    pulpe de pui dezosate sare piper

Garnitura de orez:

    1 cana pt ceai cu orez sare o bucatica de unt cat o nuca mai mare 2-3 linguri de lapte 2-3 crengute de patrunjel verde pt decor
Mod de preparare pulpe de pui garnitura de orez:

incepeti cu prepararea garniturii de orez. Orezul spalat si scurs de apa se pune la fiert cu apa rece. De obicei, la 1 cana orez, adaug 3 cani apa. Pana unde ajunge apa, cam pana acolo va creste orezul la fiert. Cand incepe sa fiarba orezul, adaugati sare, reduceti focul la minim si lasati sa fiarba linistit cam 15-20 minute, pana scade apa. Adaugati 2 sau 3 linguri de lapte ca sa obtineti un orez alb, lasati sa clocoteasca usor, stingeti focul, adaugati bucatica de unt, amestecati usor sa se topeasca untul si acoperiti cu un capac pana la servire. Orezul va fi cremos si gustos.
Intre timp incingeti gratarul (am folosit tigaia tip grill, nu gratarul grill pentru aragaz), adaugati pulpele de pui batute, sarate si piperate, le prajiti pe ambele parti, apoi le serviti cu orez peste care presarati putin patrunjel verde tocat si piper macinat. Este tare bun cu o salata de castraveti proaspeti.

O reteta recomandata de blogul dulcesarat.blogspot.ro