Dificultate: redusa Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:

 

    macaroane 1 cutie conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita praf curry 2 linguri ulei de masline 6 cepe verzi
  Mod de preparare piept de pui cu piersici:

1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?

2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.

3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.

 


4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.

5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro