Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:

    500 gr cotlet de porc 1-2 ardei 1 ceapa mare ulei patrunjel boia, sare, piper 1 blid de faina si 2 oua

Mod de preparare cotlete ardelenesti:

Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.

In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.

Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.

La final adaugati si patrunjel verde.

Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Ai o reteta inedita? Click aici pentru a o face cunoscuta!