1 / 4

Cutia Cooku Bau

Ingrediente mereu proaspete, atatea cate ai nevoie pentru a pregati o cina, nimic in plus, nimic in minus, 3 retete detaliate, culori si bucurie intr-o singura cutie. Ea poarta numele Cooku Bau si o poti comanda oricand ai chef sa gatesti o cina in doi sau atunci cand dai chef cu cei mai buni prieteni. 

Practic, aceasta cutie este mai mult decat un ajutor de chef in bucatarie. Ea contine tot ce ai nevoie pentru a pregati o cina gustoasa, iar tie, chef-ul, iti revine responsabilitatea de a mixa toate ingredientele. Rezultatul va fi unul excelent, crede-ne!

De exemplu, saptamana aceasta, daca vrei sa gatesti ceva acasa (si chiar te incurajam sa faci asta) cutia-bucurie - COOKU ORICAND - contine: 1. Burgeri cu praz si salata / 2. Spaghete Bolognese / 3. Dorada la cuptor cu cartofi cu rozmarin

Fanii stilului vegetarian COOKU VEG  - se pot bucura de: 1. Burgeri cu praz si salata / 2. Cartofi noi cu salsa de avocado si salata de spanac / 3.Tagliatele cu dovlecel, mazare si seminte de dovleac

Iar cei petrecareti vor avea party-ul - COOKU PARTY - asigurat de: 1. Paine cu chorizo si avocado / 2. Salata Fattoush cu labneh / 3. Tartine cu branza cu mucegai, miere si nuci.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri