ghid pentru o viaţă împlinită

Ce gatim atunci cand nu mai stim sa gatim

slide-ul 2 / 4
Ce gatim atunci cand nu mai stim sa gatim: Salau cu tarhon, vin si portocale

Salau cu tarhon, vin si portocale

Dificultate: medie

Ingrediente si mod de preparare salau cu tarhon, vin si portocale:

Salau (in numar de 2, pentru doi indivizi flamanzi - adaptati in functie de numarul de flamanzi de la masa voastra), curatat bine, spalat si uscat; cu pielea usor crestata de 3-4 ori pe fiecare parte, sarat si piperat dupa pofta inimii ; cu burta umpluta cu 2-3 felii de portocale; imbaiat din plin cu un amestec format din 1 legatura de tarhon maruntita + 3 catei de usturoi zdrobiti + sucul de la 1/2 portocala + 2 linguri ulei de masline; inecat intr-un pahar de vin alb sec; rumenit in cuptorul incins, la 190 grade, timp de 15-20 minute.

Asta-i tot!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/

Voteaza reteta:

Scor: 4.75 din 4 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim atunci cand nu mai stim sa gatim.

 
Setari Cookie-uri