2 / 6

Burgeri de Curcan

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru burgeri de curcan:

  • 1 kg carne curcan
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri mustar
  • 4 linguri sos Salsa Cinese
  • 1 lingurita cu varf de boia
  • sare, piper
  • 12 chifle

Mod de preparare burgeri de curcan:

La alegere: rosii, salata, ciuperci, cascaval, castraveti murati, mustar, ketchup
Noi am avut o bucata de piept de curcan, pe care am taiat-o cubulete si am tocat-o, impreuna cu ceapa si usturoiul.
Intr-un vas incapator, punem carnea, ceapa, usturoiul, mustarul, pesmetul, sosul Salsa Cinese, boia, sare, piper si framantam ca sa se omogenizeze maglavaisul.

Cu mainile umede formam burgerii: niste chiftele mari, plate. Ii prajim pe gratar sau in teflon, cu foarte putin ulei, daca e neaparat nevoie. Ciupercile le lasam intregi, fara piciorus sau le taiem felii si le prajim pe langa carne.

Pe chifla taiata pe jumatate asezam carnea, cate o lingurita mustar cu boabe, ciupercile, cate o felie subtire de cascaval si o mana de salata. Pe langa carne, puteti pune ce va place, aici v-am dat doar o idee.

Ta-daaaa... homemade burger, servit cu o garnitura de salata!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri