ghid pentru o viaţă împlinită

Aperitive apetisante pentru Pasti

slide-ul 2 / 5
Aperitive apetisante pentru Pasti: Oua umplute cu ficat de pasare

Oua umplute cu ficat de pasare

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru oua umplute cu ficat:

  • 6 oua
  • 100 gr ficat de pasare
  • o lingura de unt
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare oua umplute cu ficat de pasare:

Am fiert ficatul in apa cu sare, impreuna cu ceapa si morcovul. Cand s-au fiert, le-am pasat bine impreuna cu galbenusul de la oua. Am potrivit la gust cu piper si sare si am umplut jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.

Am ornat cu putin chives si am servit ouale alaturi de putina salata de verdeturi.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 5 din 2 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aperitive apetisante pentru Pasti.

 
Setari Cookie-uri