Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada fina cu branza si zmeura:

Blat rulada:

    5 oua 5 linguri de faina 5 linguri de zahar 75 g margarina esenta vanilie un praf de sare

Umplutura:

    250 g crema fina de branza de vaci 100 g zahar pudra zahar pudra 100 g zmeura proaspata

Ornare:

    200 ml frisca lichida 50 g zmeura proaspata


Mod de preparare rulada fina cu branza zmeura:

Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate cu margarina aflata la temperatura camerei, esenta si faina turnata in ploaie. Se toarna aluatul intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si se da la copt pentru cca.20 minute la foc potrivit.
Se desprinde blatul copt de pe hartie si se lasa sa se raceasca un pic apoi il intoarcem invers( partea de jos in sus), tot pe harti de copt
Se mixeaza crema de branza cu zaharul apoi adaugam jumatatate din zmeura. Aceasta umplutura o intindem pe blatul intors, presaram deasupra zmeura apoi ajutandu-ne de hartia de copt, rulam usor si dam rulada la rece, cel putin 2 ore, dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca si zmeura proaspata.Se serveste feliata.
Pofta buna!
 


O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)