Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aripioare in crusta de lapte de cocos:
    un kilogram aripioare de pui doua linguri lapte de cocos mai gros o lingura de faina o lingurita praf curcuma/turmeric doua linguri ulei de masline usturoi sare piper busuioc uscat
Mod de preparare aripioare in crusta de lapte de cocos:

Am spalat si taiat in doua aripioarele, am amestecat apoi ingredientele (toate de mai sus, in afara de usturoi) pentru “coating-ul” acestora – a iesit o crema galben deschis foarte aromata; am amestecat apoi aripioarele uniform cu aceasta compozitie.

Le-am intins intr-o tava mare, pe hartie de copt, si le-am bagat la cuptor, la 180 de grade (inspre 200 chiar). Dupa aproximativ 20 de minute le-am scos, le-am intors pe cealalta parte, le-am mai stropit cu putin ulei de masline, am pus deasupra, uniform, doi catei zdrobiti de usturoi, apoi le-am bagat in flacarile iadului inca 10-15 minute – pana cand au devenit aurii si crocante (le-am pazit in genunchi, langa gemuletul cuptorului)

Si cand au fost gata cam asa au fost gata:

O reteta recomandata de blogul Foodblog