Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:
    1 kg ciuperci champignon 2 cepe 3-4 catei de usturoi 100 g unt 1,5 litri supa de pui (sau apa) 300 g smantana 3 linguri ulei sare si piper crutoane


Mod de preparare supa-crema de ciuperci:

Intr-o cratita am incins uleiul, untul si am calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi si le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute. Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda si am adaugat supa de pui ; am lasat la fiert 10 minute.
Daca nu avem supa, folosim apa.
Pasam totul cu un blender si adaugam smantana, sare si piper .
Servim cu crutoane!


Rapid si gust inconfundabil !

Pofta buna !


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)