ghid pentru o viaţă împlinită

5 supe calde pentru zile reci de iarna

slide-ul 5 / 5
5 supe calde pentru zile reci de iarna: Supa de chimen

Supa de chimen

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de chimen:

  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa taiata marunt
  • doua linguri faina
  • 2 litri supa de zarzavat
  • 1 lingura chimen macinat
  • sare
  • paine prajita taiata cubulete

Mod de preparare supa de chimen:

Supa de zarzavat da mai multa savoare supei si e mai hranatoare dar, daca nu aveti la indemana, e buna si apa simpla. Punem ceapa la prajit in ulei, dupa 2 - 3 minute adaugam faina, mestecam ca sa se incorporeze si sa prevenim formarea de cocoloase, iar dupa inca un minut stingem totul cu supa de zarzavat strecurata in prealabil pe care o adaugam putin cate putin, mestecand bine. Varsam deasupra chimenul si lasam la fiert un sfert de ora la foc mic. Mmm, ce miros...sanatos! Potrivim cu sare si, in farfurie, nu uitam sa adaugam crutoanele de paine prajita.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.blogspot.ro

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 4 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 supe calde pentru zile reci de iarna.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare