ghid pentru o viaţă împlinită

5 supe calde pentru zile reci de iarna

slide-ul 1 / 5
5 supe calde pentru zile reci de iarna:  Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de pui cu taitei:

  • carne de pui: eu am folosit aripile, spatele si o parte din piept
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 bucatica telina
  • o ceapa verde daca tot e sezonul
  • 1 ardei verde
  • sare
  • piper
  • 200 gr taitei de casa
  • telina verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare supa de pui cu taitei:

Mai intai fierbem puiul separat cam 10-15 minute si aruncam apa. Intr-o oala de 4 l punem apa la fiert. Curatam si spalam legumele, le tocam si le punem in apa fiarta impreuna cu bucatile de pui. Lasam la fiert la foc mic semiacoperit cu un capac. Adaugam sare si piper dupa gust. Cand carnea si legumele sunt fierte adaugam pastele si telina verde tocata marunt. Mai lasam aprox 4-5 min sa fiarba si oprim focul.
Adaugam patrunjel verde si servim cald.

Pofta buna si o iarna usoara!

O reteta recomandata de blogul http://timeaioo.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 4 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 supe calde pentru zile reci de iarna.