3 / 6

Supa de radacinoase coapte cu tarhon

Dificultate: redusa

Ingredinte necesare pentru supa de radacionoase coapte cu tarhon:

Prin urmare am taiat in fasii lunguiete 4 pastarnaci, 2 teline mititele si 4 morcovi. Le-am alaturat o legatura de ceapa verde, le-am mozolit pe toate cu ulei de masline extravirgin, sare si piper proaspat macinat. Ultimul pas inainte sa le dau la cuptor intru rumenire-aurie-si-aromata a fost sa jumulesc ghivechiul de rozmarin din pervaz si sa arunc si niscaiva varfuri de rozmarin peste cele legume.

Am mixat legumele coapte in robot cu toate zemurile pe care le-au lasat in tava si cu 800ml supa de pui + 200ml smantana lichida slaba, pentru some extra-smoothiness.

Ultima miscare a fost sa toc maruuuunt jumatate de legatura de tarhon si sa o frec cu 4 linguri de ulei de masline, nitica paprika, sare & piper. Uleiul asta aromat l-am picurat peste supa gata turnata in boluri si asta a fost toata povestea. E simpla si cinstita si consistenta. Si delicioasa!

O reteta oferita de blogul www.leblogpiquant.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri