Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru macrou la cuptor:
    6 pesti 2-3 foi de dafin circa 6 catei de ustuoi o lamaie feliata piper proaspat macinat (negru) putin vin alb sec putin ulei de floarea-soarelui apa

Mod de preparare macrou la cuptor:

Pestii se spala. Se inlatura capetele si matele. Se spala bine pe interior. Se sareaza. Se presara piper. Se umplu cu catei de usturoi. Se asaza intr-o taca termorezistenta.

Printre ei se adauga apa, feliile de lamaie, vin, dafin, sare, piper si uleiu. Se baga in cuptor, unde vor sta la foc mediu pana ce coaja incepe sa devina usor maronie. Se incearca usor cu o scobitoare sau cu furculita daca carnea este frageda, abia apoi se poate scoate pestele. In tot acest timp, pana la final, se stropeste pestele cu sosul din tava.


O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)