Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru caras la cuptor:
    2 carasi (spalati, curatati, se inlatura capatanile) 1 capatana de usturoi (curatata, spalata, tocata marunt) sare piper alb pulpa de la o lamaie apa-o ceasca o ceasca cu vin alb 2 linguri cu ulei

Mod de preparare caras la cuptor:

Pestii curatati se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu dressingul preparat din sare, piper, ulei, vin si pulpa de lamaie. Se lasa ceva timp sa imprumute aroma dressingului, ca vinul sa il inmoaie, dupa care sa adaga apa-o ceasca, dar sa nu curga din vas, deci pana la marginea vasului.

Se baga in cuptor, unde stau pana cand isi schimba culoarea, devin usor rosiatici-maronii. Pestii stau in cuptor cca 1 ora la foc mic. Insa, din cand se stropesc cu dressing pentru a ramane moi.


Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)