Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:
    200-250 de grame de ficat de pui fiert sare piper 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).


Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.


O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)