Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:
    100 g ciocolata neagra

Pentru umplutura:

    50 ml frisca lichida 50 g margarina Rama 100 g ciocolata neagra sau cu lapte cateva picaturi de esenta rom afine din afinata


Mod de preparare bomboane de ciocolata:

Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.

Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.

Sunt delicioase si superbe !



O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)