ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de fripturi pentru masa de Craciun

slide-ul 5 / 5
5 retete de fripturi pentru masa de Craciun:  Friptura aromata de pui

Friptura aromata de pui

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura aromata de pui:

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia
  • sare si piper

Mod de preparare friptura aromata de pui:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .

O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 10 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de fripturi pentru masa de Craciun.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare


 
Setari Cookie-uri