ghid pentru o viaţă împlinită

5 retete de fripturi pentru masa de Craciun

slide-ul 2 / 5
5 retete de fripturi pentru masa de Craciun: Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin

Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin:

Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata. Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii. Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.

Serviti cu cartofi fierti.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 10 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de fripturi pentru masa de Craciun.

 
Setari Cookie-uri