Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pastrav de pe pat de legume:
    1 rosie 1/2 de vanata mica 1 pastrav de 300-400 de grame sare piper ulei de masline


Mod de preparare pastrav cu legume:

Pestele se spala (se cumpara peste proaspat), se spala bine cu apa rece. Se tanponeaza cu un servetel de hartie.
Se unge cu ulei de masline, se sarea si se presara piper alb macinat. In prealabil, vanata se spala, se taie in rondele, rosia, asemenea.
Intai, legumele se parlesc pe gratar, se ung si ele in prealabil cu ulei de masline si sare si se dau cu piper. Daca mai este loc pe gratar, in alta parte, nu peste legume, se aseaza si pestele. Se intoarce din cand in cand, ca si la legume. Pestele se ia cu o paleta, se aseaza pe patul se legume si se poate servi cald.


Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)