Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 4
Complexitate: usor
1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade. Puneti un strat de cartofi pe fundul cratitei, apoi imprastiati
jumatate din ceapa si ceva condimente. Aranjati bucatile de antricot deasupra, apoi rinichii injumatatiti.
Presarati cimbru si asezonati bine.
2. Puneti un alt strat de cartofi, apoi restul cepei si condimente. Terminati cu inca un strat de cartofi,
aranjati pe deasupra.
3. Turnati zeama de pui sau miel. Ungeti cartofii cu jumatate din cantitatea de unt. Acoperiti cu folie de
aluminiu sau un capac. Coaceti in cuptor pentru 2 ore. Indepartati capacul sau folia. Mariti temperatura
la 220 de grade. Puneti restul untului peste cartofi, dati inapoi la cuptor si lasati pentru inca 30 de
minute.
Pe blogul Amainbucatarie descoperiti si alte retete gustoase!