2 / 4

Supa-crema de usturoi copt

Dificultate: redusa

Ingrediente  necesare pentru supa-crema de usturoi copt:

  • 2 capatani de usturoi
  • 3 cartofi medii
  • sare, piper
  • 2-3 linguri de smantana
  • salvie
  • aprox. 700 ml apa
  • paine prajita

Mod de preparare supa-crema de usturoi copt:

Curatati usturoiul. Curatati si cartofii si ii taiati cubulete. Puneti usturoiul si cartofii intr-o oala in care puteti prepara supa, dar pe care puteti sa o si puneti la cuptor, turnati peste 1 cana cu apa (aprox. 200 ml), adaugati cateva frunzulite de salvie si dati la cuptor cam o ora, pana scade apa si cartofii devin aurii.

Scoateti oala de la cuptor, pasati cartofii si usturoiul si mai adaugati o jumatate de litru de apa, putina smantana si lasati sa mai dea o data in clocot pe aragaz.

Se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri