Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cannelloni cu legume:
    7 tuburi cannelloni 100 g ciuperci 100 g broccoli 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb,ardei gras) 100 g cascaval de post sare, piper 2-3 linguri ulei 1 lingura pesmet
Mod de preparare:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.


Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

O reteta propusa de blogul truedelights.