„Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in acelasi timp, valabila azi si pentru totdeauna. Indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, va stau la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartea contine si informatii despre echipamentele de care consider ca aveti nevoie in bucataria dvs., sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate. Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei ca sa gateasca. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dvs. mostenire culinara!
Si stiti ceva? De vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-ma sa va ajut.
P.S. Apropo, ar trebui sa va bucurati ca ati cumparat aceasta carte, deoarece fiecare banut rezultat din vanzarea ei va fi investit in a-i instrui si inspira pe tinerii defavorizati din toata lumea sa-si faca o cariera in domeniul culinar prin intermediul fundatiei Fifteen. Va multumesc din partea lor.“