4 / 6

Salata de paste cu dressing italian

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de paste cu dressing italian:

  • 200 g paste fusilli
  • o legatura morcovi
  • 3 dovlecei mici
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei iute uscat
  • 50 ml ulei de masline pentru dressing + 2 linguri pentru calit legumele
  • 1 lingura otet balsamic
  • cateva boabe piper rosu
  • 50 g parmezan ras
  • rosmarin uscat
  • busuioc uscat
  • sare, piper


Mod de preparare salata de paste cu dressing italian:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si apoi le scurgem. Calim morcovii si ardeii cateva minute, dupa care adaugam ciupercile, dovleceii si rosiile, toate taiate bucati potrivite, nu prea mici. Lasam legumele sa se caleasca, fara capac ca sa nu lase suc, iar la final le amestecam cu pastele.
Intre timp preparam dressingul, care a fost gata in cateva secunde folosind setul pentru dressing de la Kithen Shop. Acest set este compus dintr-un mixer de mana foarte usor de folosit, care functioneaza pe baterii normale, si un recipient de plastic rezistent, cu capac, in care se mixeaza sosul si in care se poate pastra la frigier dressingul pregatit.

Asa cum va spuneam, sticluta are notate 3 retete de dressinguri, fiecare ingredient fiind notat la nivelul pana la care trebuie pus, asa ca e foarte usor de potrivit cantitatile. Conform notatiilor am pus: rosmarin, ardei iute taiat, busuioc uscat, sare, piper, parmezan ras, ulei de masline, otet balsamic. Mergea si un catel de usturoi zdrobit, pus inainte de ulei, dar noi l-am sarit, spre fericirea colegilor de la birou. Apasam butonul magic, pornim mixerul si in cateva secunde dressingul este amestecat.
Turnam dressingul peste paste si legume, omogenizam si servim cu putin parmezan sau cascaval ras pe deasupra.

Pentru a descoperi si alte retete gustoase, accesati blogul furnicuti.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri