Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata:
     200g ciocolata (eu am pus 72%) 175g unt 130g faina (1/2 cup) 325g zahar (1 1/2 cups), 2 linguri de extract de vanilie 3 oua 3 linguri de lapte
Mod de preparare prajitura cu ciocolata:

Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)

Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170 grade C timp de 25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine. Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa pana la 35 minute.

Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia.

 

Pe blogul www.leblogpiquant.com gasiti si alte retete excelente!