5 / 6

Sote de morcovi

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sote de morcovi:

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sar
  • piper

Mod de preparare sote de morcovi:

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Prefer sa-i curat cu buretele de sarma, mi se pare mai rapid asa. Ceapa se curata, se spala si se taie ca pentru calit. Se calesc si ceapa si morcovii, apoi se pun legumele la fiert cu sare si cu alte ierburi aromate, daca doriti, iar apa doar cat sa le acopere, timp de 10-15 minute la foc potrivit. Daca nu caliti legumele, la sfarsit, inainte sa inchideti focul, puneti o lingura sau doua de ulei, pentru gust. (Uleiul si grasimile, in general sunt un amplificator de gust.)

O reteta recomandata de blogul retete-vechi-si-noi.info

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri