5 / 6

Friptura de porc impletita

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de porc impletita:

  • 500 gr carne de porc: ceafa sau pulpa/spata
  • 10-12 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • foi de dafin
  • oregano
  • sare si piper

Mod de preparare friptura de porc impletita:

Taiem carnea felii, apoi fiecare felie o taiem in trei precum in poza de mai jos si impletim.
In capat infingem o scobitoare. Punem bucatile de carne impletite in tava cu ulei si asezam pe langa carne cartofii taiati in doua sau patru , morcovii taiati in bucati de 3-4 cm, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si oregano. Usturoiul il punem in crepaturile de la carne. Adaugam sare si piper si dam la cuptor la 180 grade timp de aprox 40-50 min, depinde de carne. Dupa 20 min intoarceti carnea de pe o parte pe alta. O sa impresionati cu siguranta cu aceasta friptura, asa ca va provoc sa o faceti si voi.
Recomand sa tineti carnea intr-un bait cu lapte si usturoi pt cateva ore inainte de a o prepara.
 

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri