3 / 6

Friptura italiana de iepure

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura italiana de iepure:

Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa carne? am aflat cu uimire ca nu contine deloc colesterol) pe care o ungeti cu putin ulei de masline si o condimentati cu 2-3 catei de usturoi taiati marunt, 1 lingurita de oregano, 4 linguri de patrunjel verde, sucul de la doua lamai si 300 ml de vin.
In reteta originala se recomanda si masline, dar eu am sarit peste acest aspect.
Se acopera si se da la cuptor. Eu l-am tinut destul de putin (un pic peste o jumatate de ora) pentru ca a fost carnea foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti.

L-am servit cu cartofi la cuptor. A fost o minunatie aromata!

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri