Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente ncesare pentru aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
    500 g aripioare de pui 1 lamaie ghimbir miere de albine condimente pentru friptura de pui sos de soia sos worcester sare


Mod de preparare aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
 

Intr-un bol, facem o marinata din sos de soia, sos worcester, ghimbir ras, condimentele de pui, zeama de la o lamaie, apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.

Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!