4 / 6

Ciorba de rosii cu galuste

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de rosii cu galuste:

  • 5 morcovi
  • 4 patrunjei subtiri
  • o jumatate telina
  • cateva frunze ceapa verde
  • 600 g rosii (eu am avut la congelator)
  • 7 pulpe de pui mici-inferioare
  • 500 ml bulion
  • sare, delikat
  • patrunjel verde

Pt galuste:

  • 2 oua
  • gris

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare ciorba de rosii cu galuste:

Legumele se curata, se taie betigase si se pun la fiert intr-o oala cu 4 l apa. Adaugam si rosiile congelate sau proaspete, ceapa si pulpele. Acoperim cu un capac si lasam la fiert vreo ora. Dupa o ora verificam daca carnea e fiarta, daca e fiarta din cele 2 oua facem galuste si cu ajutorul unei linguri le punem in ciorba. Acoperim din nou si lasam sa fiarba. Peste 5 minute turnam bulionul peste galuste. Cand galustele sunt fierte ele se duc la fundul oalei. Tocam niste patrunjel si punem deasupra, dam gustul cu putin delikat de la Knorr si cu putina sare. Noua ne place foarte mult aceasta ciorba, si copii o mananca cu placere. Si intotdeuna o mancam cu adaos de smantana sa fie mai buna.

O reteta recomandata de blogul biancams76.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri