1 / 4

Salata de quinoa cu ceapa verde si migdale

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de quinoa cu ceapa verde si migdale:

  • 1 cana de quinoa
  • 2 cani de apa
  • o jumatate de lingurita de sare
  • doi pumni de migdale
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • putin ulei

Mod de preparare salata de quinoa cu ceapa verde si migdale:

Clatiti bine quinoa. Incingeti uleiul intr-o tigaie si turnati peste quinoa spalata si bine scursa. Lasati-o acolo pana incepe sa se simta mirosul dulceag de prajit. Stingeti atunci cu apa si adaugati sare. Intre timp, incalziti o a doua tigaie si rumeniti usor migdalele - eu le-am prajit un pic mai tare pe alocuri, deh, bucatarie cu copil ce nu sta locului e la noi. Cand quinoa a absorbit intreaga apa, mai amestecati si o despartiti eventual cu o furculita - sa o infoiati putin. Apoi se amesteca migdalele si ceapa taiata rondele si gata mancarea!

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri