2 / 6

Pui andaluzian

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui andaluzian:

  • 1 piept de pui cu tot cu piele
  • 50 g kaiser
  • 4 catei de usturoi
  • 1 praz
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • cimbru
  • ulei
  • sare si piper


Mod de preparare pui andaluzian:

Spalati si condimentati pieptul de pui. Incingeti intr-o tigaie uleiul si prajiti pieptul de pui pana se rumeneste. Scoateti puiul din tigaie si puneti-l deoparte, la cald. In uleiul ramas caliti prazul si usturoiul. Adaugati apoi portocala si lamaia taiate cuburi (in prealabil spalati bine cu un burete de sarma si detergent fructele!). Caliti pentru cateva minute impreuna si folositi timpul pentru a taia kaiserul. Adaugati apoi kaiserul si cimbrul, lasand sa se mai rumeneasca putin. Puneti inapoi puiul in tigaie, adaugati o cana cu apa si lasati sa fiarba pana scade si se formeaza un sos gros. Se serveste cu paine prajita.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri