Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru lasagna cu branza:
    15 foi lasagna (Panzani) 200 g branza proaspata 200 g branza feta 2-3 linguri smantana 4 oua sare piper alb 2-3 linguri parmezan ras 1 lingura pesmet
Mod de preparare lasagna cu branza:

Se paseaza bine branza proaspata impreuna cu branza feta. Se adauga smantana, apoi ouale batute cu sare si piper dupa gust.
Foile de lasagna se fierb 1-2 minute in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec prin apa rece si se asaza pe platou, nesuprapuse, pentru a se usca putin.

Asamblarea:

Se unge tava cu ulei si se presara cu pesmet. Se asaza straturi alternante de foi de lasagna si amestec de branza. Ultimul strat sa fie de branza. Se presara parmezanul si se da tava la cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Este foarte buna calda dar si rece.

Pe blogul truedelights.ro gasiti si alte retete interesante.

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!