Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aperitiv rulouri ochi de paun:
    2 buc piept de pui dezosate 4 oua fierte 1 legatura spanac (sau puteti folosi marar si ceapa verde) ulei pentru prajit condimente pentru pui sare piper

Mod de preparare de preparare rulouri ochi de paun:

Pieptul de pui il feliem, astfel incat sa iasa 4 bucati. Se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza dupa gustul fiecaruia. Spanacul se introduce 3 minute in apa fierbinte, apoi se raceste. Se aranjeaza spanacul pe fiecare bucata de pui, iar in centru se pune oul fiert. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se prajesc in tigaie pe ambele parti pana capata culoarea alba. Se introduc apoi in cuptor 15 minute, la 180 de grade pentru a se patrunde si coace uniform. Se scot din cuptor si inainte de servire se scot atele. Se decoreaza platoul cu marar sau patrunjel. Se serveste cu orice fel de garnitura doriti.



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)