Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru pui umplut:

 

    1 pui(din comert) 3 cepe mari 2 morcovi 2 cutii de ciuperci 3 ardei grasi (de diferite culori) afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust) condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru) 3 oua fierte taiate feliute marar

 

Mod de preparare pui umplut:

 

Compozitia cu care se umple pului:

Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.

Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata, atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.

Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.

Puiul se asaza in tava, dupa care se adauga cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5 h.


O reteta propusa de: fizica barbu nicoleta (garbo220468)