Timp de preparare: 30-40 - min Se unge tava cu putin ulei, se asaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se asaza deasupra pestelui, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se asaza si ele in tava.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru peste cu avocado, branza feta si busuioc:
1kg file peste alb (pangasius)
1 avocado
250 g branza feta
200 g smantana
250 g rosii cherry
busuioc proaspat
sare si piper
putin ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare peste copt cu avocado, branza feta si busuioc:
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)