Timp de preparare: 40-50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa:

    1 cana zahar 1 cana apa 1/2 cana ulei 4-5 linguri cu gem sau dulceata 3 linguri cacao nuci pisate 3-4 linguri 1 lingurita rasa de praf de copt 2 cani faina stafide si arome


Mod de preparare negresa:

Intr-un vas, se amesteca o cana de zahar cu una de apa, se adauga faina, praf de copt, cacao, ulei, nuci pisate, gem,stafide si arome. Se amesteca bine pana ce se obtine o crema, care se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau puteti folosi hartie pentru copt.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca sau nuca de cocos, cum preferati. Cand s-a racit o puteti taia dupa imaginatia fiecaruita. Este foarte gustoasa o recomand cu mare drag.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Angheluta Elena (Angheluta_Elena_1)