5 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 12 share-uri

O explozie de arome si vitamine in farfurie!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru legume la gratar:

  • dovlecel, rosii, ardei verde, vinete,ceapa
  • ulei ptr uns

Sos:

  • patrunjel si busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • zeama de lamaie
  • sare si piper, proaspat macinat

Mod de preparare legume la gratar:

Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.


O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri