Pentru a avea o alimentatie echilibrata zilnic, niciodata nu trebuie sa renuntam la micul dejun, deoarece acesta asigura 20-25% din necesarul energetic recomandat“,este de parere Prof. Dr. Gabriela Radulian, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, in cadrul Institutului National de Diabet .

Este important faptul ca romanii stiu ce inseamna un mic dejun ideal din punct de vedere nutritional, constientizand aportul energetic furnizat de acesta, ce asigura buna desfasurare a activitatii zilnice,” a spus Prof. Dr. Gabriela Radulian.

In perioada 12 – 23 Aprilie, 2010, o echipa de tineri a promovat importanta unui mic dejun echilibrat in 10 orase din Romania. Cei care au interactionat cu acestia au fost foarte incantati de ideea campaniei, apreciind informatiile referitoare la un mic dejun optim si au transmis echipei promotionale optiunea lor de a avea pe viitor o dieta echilibrata.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Preferintele culinare ale romanilor la micul dejun.