Retetele simple, care se pot face rapid sunt cele mai potrivite pentru cei care doresc sa manance sanatos si gustos, dar care nu au prea mult timp la indemana pentru a profesa in bucatarie.

Reteta se serveste fierbinte. Peste somon se pune mujdei de usturoi. Se presara patrunjel verde taiat fin, pe paste.

Secret ! Pentru “inmiresmarea” pestelui, mujdeiul se face din usturoi pisat, smantana sau iaurt gras, ulei de masline, sare si patrunjel verde taiat fin. Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta fina.

Un pahar de vin alb, dulceag, bine racit, accentueaza savoarea pestelui si a pastelor, iti stimuleaza papilele gustative si te imbie la “efortul” placut de a mesteca.

Pofta buna frati gurmanzi, oriunde va veti gasi ! Mi-a luat mai mult timp sa scriu reteta decat sa o prepar. Nu-i asa ca merita sa incerci ?

Sursa: muncaprotejata.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri