Din aceasta saptamana vei putea gasi pe Delly si retete postate pe bloguri. Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul domnisoarei   Dobrin Isabela.

Si tu poti avea propriul blog pe Delly. Da click aici si scrie si tu in blogul tau.


Ingrediente:


    1 ananas bine copt miere de albine, cat vreti voi de dulce scortisoara frisca
Mod de preparare

Curatam ananasul de coaja


Il taiem in patru si ii scoatem cotoarul


Eu am facut doar 2 bucati de ananasul, restul i l-am lasat lu Alin sa-l manace asa "nature"
Asa, le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi



Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun


Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat juma' de ora ca nu mai puteam de pofta


Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere


Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul.
Nu prea mult cateva minute.
Din cand in cand il mai stropim cu zeama care a lasat in castron.


Pana prinde o culoare frumoasa, cam asa.


Si gata dulcele!
Serviti-l imediat cu un smoc de frisca langa
Nici nu va mai zic ce gust are, va las pe voi sa-l descoperiti


Autoare: Dobrin Isabela

Isabela este pasionata de domeniul culinar si acest lucru o dovedeste blogul ei. Tocmai de aceea am ales sa incepem cu prezentarea unei retete publicate pe acest blog.

Contactati-ne, spuneti-ne daca aveti blog culinar si retetele pot fi preluate si prezentate pe site.