Si tu poti avea propriul blog pe Delly. Da click aici si scrie si tu in blogul tau.
Ingrediente:
Curatam ananasul de coaja
Il taiem in patru si ii scoatem cotoarul
Eu am facut doar 2 bucati de ananasul, restul i l-am lasat lu Alin sa-l manace asa "nature"
Asa, le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi
Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun
Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat juma' de ora ca nu mai puteam de pofta
Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere
Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul.
Nu prea mult cateva minute.
Din cand in cand il mai stropim cu zeama care a lasat in castron.
Si gata dulcele!
Serviti-l imediat cu un smoc de frisca langa
Nici nu va mai zic ce gust are, va las pe voi sa-l descoperiti
Autoare: Dobrin Isabela
Isabela este pasionata de domeniul culinar si acest lucru o dovedeste blogul ei. Tocmai de aceea am ales sa incepem cu prezentarea unei retete publicate pe acest blog.
Contactati-ne, spuneti-ne daca aveti blog culinar si retetele pot fi preluate si prezentate pe site.