Special
Life
Societate
Stil
Horoscop
Quiz
Echipa
Video
Garbo
Culinar
Mancare sanatoasa
Salata de morcovi (de post)
Salata de morcovi (de post)
3 Aprilie 2008
publicat în
Mancare sanatoasa
O reteta excelenta pentru perioada postului.
Ingrediente
500 g morcovi
2 mere
4 linguri de suc de portocale
1 portocala
Mod de preparare
Morcovii si merele se spala bine, apoi se curata si se taie in felii. Se pun intr-un vas, se adauga suc de portocale si apoi, pe deasupra, se adauga feliile de portocala.
Se tine la frigider putin si se serveste.
Pofta buna!
Mai multe despre:
mere
morcovi
portocale
post
Postul Pastelui
salata
Te-ar putea interesa și:
Eisberg România lansează noua sa gamă de salate ready to eat, în ambalaj reciclabil
Românii încep să renunțe la carne. Ce ne recomandă specialiștii pentru a evita carențele nutriționale
Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park
Ia cina cu Valentina!
Aventura gustului continua: NOODLZ Romania a deschis primul restaurant din Constanta
Beneficiile feniculului pentru sănătate și câteva idei de rețete delicioase
Mediterranea – delicatese din bucătăria mediteraneană
Ce mâncăm de dietă în postul Paștelui? Află ce alimente trebuie să consumi de la nutriționistul Șerban Damian
Hacienda de Mare Olimp lansează Anika by the Sea
Cele mai sănătoase uleiuri pentru gătit
Ce gatim in weekend? 3 retete de post
Cocktail de fructe
Tort 'Natura...DULCE...cu flori de mai'
Desert cu cacao
Supa de rosii cu taitei
Supa turceasca de linte rosie
Biscuiti Floarea Soarelui
Salata de praz cu andive
Minipateuri cu mere
Sandvisuri cu salata
Sparanghel imbracat
5 preparate delicioase pentru diabetici
5 preparate delicioase pentru diabetici
Crap la cuptor in sos de praz, cu dovleac copt
Salata de paste cu sunca
Pui cu legume in sos de iaurt si oua
Preferintele culinare ale romanilor la micul dejun
Monstrul din ograda bunicii
Imagini pas cu pas: Cotlet de somon prajit, cu paste si ciuperci
Legume proaspete sau conservate?