Ingrediente

    2 morcovi ½ telina patrunjel 2 cepe 3-4 cartofi putina fasole verde 4 rosii 2 ardei 1 dovlecel micut putina varza 1-2 linguri de unt sare



Mod de preparare


Zarzavatul trebuie sa fie taiat si curatat. Dovlecelul si cartofii se taie in bucati, iar rosiile si ardeii in felii.
Este bine ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita.
Zarzavatul se inabusa putin in unt si se pune si sare dupa gust. Cand zarzavatul se inmoaie se pun cartofii si apa rece. Cand aproape a fiert se pun o parte din ardei si rosii. Restul de cartofi se mai adauga dupa primul clocot dupa ce se taie mai marunt.

Se serveste cu putin patrunjel si inainte de a fi servit se poate adauga si putina zeama de lamaie. 

Pofta buna!

Va recomandam si retetele:

Ciorba greceasca 

Ciorba radauteana

Ciorba de burta

Ciorba ruseasca