Spanacul este bogat in fier, vitamina C si calciu. Spanacul te revigoreaza, mai ales daca reusesti sa consumi zilnic, in fiecare dimineata, cate un pahar de suc de spanac.

Contine numeroase substante antioxidante care incetinesc dezvoltarea celulelor canceroase.

Este ideal in caz de epuizare fizica, anemie si covalescenta. Nu ezita sa consumi aceasta sursa de sanatate si in scurt timp vei observa rezultatele.
Iti recomandam o budinca de spanac extrem de delicioasa si usor de preparat.
 

Ingrediente
    500 g spanac 1 lingura de unt 2 linguri de faina 50 ml lapte 2 oua 50 g piept de pui taiat marunt sare

 

Mod de preparare

Spanacul se spala bine in mai multe ape, dupa aceea se opareste cu apa fiarta. Dupa ce se scurge apa, spanacul se taie marunt.

Se prepara si un sos dintr-o lingura de unt si faina; se stinge cu lapte.
Sosul se amesteca bine cu spanac si se lasa sa se raceasca. Cand este rece se pun si 2 galbenusuri si la sfarsit se pun 2 albusuri batute spuma si pieptul de pui.
Sarea se pune dupa gust.
Compozitia se pune intr-o forma unsa initial cu putin unt. Se acopera vasul si se pune intr-un alt vas cu apa.
Se baga la cuptor si se tine timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!