Budinca de spanac este o sursa deosebita de vitamine pentru intreaga familie.

Spanacul este bogat in fier, vitamina C si calciu. Spanacul te revigoreaza, mai ales daca reusesti sa consumi zilnic, in fiecare dimineata, cate un pahar de suc de spanac.

Contine numeroase substante antioxidante care incetinesc dezvoltarea celulelor canceroase.

Este ideal in caz de epuizare fizica, anemie si covalescenta. Nu ezita sa consumi aceasta sursa de sanatate si in scurt timp vei observa rezultatele.
Iti recomandam o budinca de spanac extrem de delicioasa si usor de preparat.

Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de faina
  • 50 ml lapte
  • 2 oua
  • 50 g piept de pui taiat marunt
  • sare
Mod de preparare

Spanacul se spala bine in mai multe ape, dupa aceea se opareste cu apa fiarta. Dupa ce se scurge apa, spanacul se taie marunt.

Se prepara si un sos dintr-o lingura de unt si faina; se stinge cu lapte.
Sosul se amesteca bine cu spanac si se lasa sa se raceasca. Cand este rece se pun si 2 galbenusuri si la sfarsit se pun 2 albusuri batute spuma si pieptul de pui.
Sarea se pune dupa gust.
Compozitia se pune intr-o forma unsa initial cu putin unt. Se acopera vasul si se pune intr-un alt vas cu apa.
Se baga la cuptor si se tine timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Budinca de spanac.