Ingrediente
5 felii de paine
500 g ciuperci
200 ml vin
patrunjel
3 linguri branza de vaci moale
1 ceapa mare
2 linguri ulei
sare, piper
Mod de preparare
Incalziti putin cuptorul inainte de a va apuca de pregatirea pateului. Se taie feliile de paine in doua sau patru si se pun pe o tava la cuptor pentru cateva minute. Aveti grija sa uscati painea nu sa o ardeti.
Se taie ceapa marunt si se caleste intr-o tigaie timp de cateva minute. Se adauga ciupercile, vinul, putin patrunjel si se lasa sa fiarba.
Piper si sare se pune dupa gust.
Dupa ce se raceste se adauga 3 linguri de branza si se amesteca bine.
Se tine la frigider timp de cateva ore.
Pe painea uscata la cuptor se pune pateul si se serveste. Se poate consuma cu rosii si branza, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie