Din ce în ce mai mulți români încep să renunțe la carne

Piața produselor vegane crește considerabil de la an la an. „Povestea noastră a început acum 11 ani, când încă nu se vehicula ideea de mâncare bazată pe plante. Avem, în funcţie de sezon, între 70 şi 90 de abonamente livrate zilnic, de luni până vineri şi acestea au crescut cu aproximativ 20% în ultimii doi ani”, spune Irina Dănăilă, manager operaţional restaurant vegan, pentru Observator

Alternativele vegetale la carne sunt infinite și delicioase, spun adepții și fondatorii acestora. „Acesta este unul dintre cei mai apreciaţi burgeri ai nostri. Este un burger cu jackfruit, este un fruct exotic. Chiar într-un concurs de burgeri s-a bătut cu un burger de carne, iar juraţii nu au ştiut ce mănâncă", povesteşte Alexandru Bădulescu, fondator restaurant vegan. Citește continuarea pe 9news.ro

Foto: Nataliya Arzamasova/ shutterstock.com