Se spune ca inteligenta este o calitate cu care ne nastem si in mare masura asa este, inteligenta fiind determinata genetic.

Regimul vegetarian

Desi este foarte promovat in zilele noastre, totusi structura organica, fiziologica a omului nu este adaptata unui regim strict vegetarian, ci are o reala si mare nevoie de nuntrienti care se gasesc doar in produsele de origine animala. Astfel 1/3 din alimentatia zilnica trebuie sa fie de origine animala (lactate, oua, carne) si doar 1/3 de origine vegetala. Lipsa proteinelor de origine animala duce la multe afectiuni, caci fiecare celula din corpul nostru are nevoie de astfel de proteine, la fel si membranele ce au nevoie de grasimi provenite din produsele de origine animala. Creierul necesita de asemenea un aport important de nutienti de origine animala, astfel ca regimul vegetarian nu i-i poate oferi, fiind afectate si functiile intelectuale.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Atitudini si perceptii fata de alimentatia sanatoasa

Trucuri pentru a eficientiza o cura de slabire

Alimente care te energizeaza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri